Izolarea peretilor exteriori ai casei

 

  Principalul avantaj adus de izolarea peretilor exteriori este cel dat de economia de energie. Aproximativ 35% din caldura unei camere se pierde prin peretii exteriori astfel cu ajutorul izolarii exterioare reducem semnificativ cheltuielile pentru caldura.

   Izolarea peretilor exteriori asigura in orice anotimp un confort termic deosebit; in cazul lucrarilor de izolarea       peretilor exteriori daca se folosesc materiale de calitate, in timpul iernii peretii nu vor ingheta iar vara se creaza un ambient foarte placut prin mentinerea unei temperaturi medii in apartament.

  Un perete exterior bine izolat creste rezistenta contructiei de ansamblu pentru ca se reduc tensiunile cauzate de temperatura intre partile de constructie si cele de sustinere.

  De asemenea in cazul lucrarilor de izolatie a peretilor exteriori ai unei cladiri exista si unele dezavantaje cum ar fi: montarea pervazului, a burlanelor de ploaie necesita un volum mai mare de munca.

In acelasi timp cu lucrarile de izolatie a peretilor exteriori ai locuintei trebuie sa se ia in calcul in cazul in care nu exista deja, montarea unor ferestre cu rupere termica.

In speranta ca acest articol despre izolarea peretilor exteriori ai unei cladiri v-a fost de ajutor va asteptam sa cititi si alte articole despre amenajarile interioare si amenajarile exterioare valabile pentru apartamente, case, vile, birouri, spatii comerciale si alte constructii.

Contact rapid

Email:

  • office@atconstructii.ro

Tel:

  • 0763.875.994

      

Poze amenajari interioare

amenajari b...
Image Detail
montaj sani...
Image Detail
montaj parc...
Image Detail
amenajari i...
Image Detail

web design realizat de Google