Amenajari interioare case

PDF
Imprimare
Email

Domeniul amenajari interioare case este cunoscut si practicat de firma noastra specializata in amenajari interioare si amenajari exterioare. In peste 8 ani de experienta am avut proiecte in care ne-am confruntat cu diferite situatii, de aceea putem spune ca facem fata oricarei idei si provocari de amenajari interioare case.

O parte din serviciile ce vi le putem oferi in amenajari interioare case sunt: tencuieli, zugraveli, gleturi, placari pardoseli, pereti sau scari cu faianta, marmura, mozaic, montaj, raschetat sau paluxat parchet, plinta, praguri, placari sau decorari cu rigips, metale, aplicare vopseluri lavabile si decorative etc.

Chiar daca realizam amenajari interioare case putem oferi si servicii aferente acestora cum ar fi: instalatii electrice: montare becuri, spoturi, alte surse de iluminat, montare prize si tablouri electrice, proiectare instalatii electrice precum si instalatii sanitare: montaj si reparatii.

Chiar daca domeniul amenajari interioare case nu este intodeauna ieftin, profitand de experienta noastra va vom oferi consultanta gratuita incat amenajarea interioara a casei dumneavostra sa fie cat mai accesibila ca pret dar si de o calitate ireprosabila

Contact rapid

Email:

  • office@atconstructii.ro

Tel:

  • 0763.875.994

      

Poze amenajari interioare

placari fai...
Image Detail
amenajari b...
Image Detail
placari gre...
Image Detail
montaj faia...
Image Detail

web design realizat de Google